Традиции Иновации Резултати

всеотдайност и упорита работа

Нашата История

започва от 1994г. и продължаваме да я пишем

Alice Academy e естествено продължение на Езиков център “АЛИС”, основан през 1994 година. Ние сме едни от първите, въвели чуждоезиковото обучение на териториите на детските градини в град София. В опит да отговорим на нарастващите потребности и нуждата от качествено езиково образование, през 2007 година прерязахме лентата на първия самостоятелен учебен център на АЛИС.

През годините натрупахме опит и спечелихме доверието и приятелството на нашите клиенти, посредством всеотдайност, упорита работа и качествена услуга като краен резултат.

Гордеем се с това, че опознаваме всеки един наш ученик и проявяваме сърдечност и лично отношение. Основна наша реклама са постиженията на възпитаниците ни, чиито високи резултати са плод на съвместни усилия и труд.

1 +
Щастливи ученици
1 +
Активни курсове
1 +
обучения
1 +
Години традиция

Осъзнаваме, че материалната база е от огромно значение за качествен учебен процес. Именно затова се стараем да сме винаги в крак с новите технологични похвати в преподаването, за което свидетелстват и модерно оборудваните ни зали. На разположение на нашите ученици са интерактивни дъски, телевизори, лаптопи, таблети, аудио системи, както и лицензиран учебен софтуер.

Едно от преимуществата ни е, че ядрото на Alice Academy е съставено от сплотено семейство с общи цели и виждания. Именно фактът, че сме семеен бизнес допринася за създаването на домашна атмосфера и чувство за уют у нашите ученици, с които непрестанно разкриваме нови хоризонти. Заедно.

Запознайте се с нас

Албена Славева

Academy Director

Мила Стоянова

Supervisory Manager & Senior Teacher

Емил Стоянов

PR Manager & Senior Teacher

Мария Радкова

EFL Teacher

Имате интерес?

РАЗГЛЕДАЙТЕ КУРСОВЕТЕ НИ!